Donaties

Stichting ‘The Sacred Society’ kan voortbestaan dankzij donaties. Met deze donaties voorzien wij de financiële verplichtingen zoals de huur van het pand, onkostenvergoeding medewerkers, website ontwerp en beheer etc. Het bestuur en alle medewerkers zetten zich op vrijwillige basis in!

Dankzij jouw donatie kunnen wij ook geld en energie investeren in goede doelen die aansluiten bij onze Levensbeschouwing en zeven principes. Het is onze missie om onze Levensbeschouwing over te brengen op de volgende generatie(s) om zo de poorten open te zetten naar het nieuwe tijdperk en vorm van samenleven. Onze grootste wens is om vanuit de Stichting een nieuwe vorm van onderwijs op te zetten die gebaseerd is op onze Levensbeschouwing. De tijd voor een nieuw manifest in het onderwijs, de wortels van onze samenleving, is nú. Met iedere donatie aan onze Stichting draag je bij aan dit manifest. De Stichting heeft geen winstoog kenmerk.

Jouw donatie betreft een vrijwillige bijdrage die gebaseerd is op wederkerigheid. Wederkerigheid is de onderlinge verplichting binnen een relatie om een gift te beantwoorden met een tegengift (jouw donatie). Als de relatie gelijkwaardig is, is er sprake van reciprociteit, terwijl ongelijkwaardige wederkerigheid re-distributie is.

Voor sommige events hanteren wij een basisbedrag om deel te kunnen nemen. Je kunt zelf bepalen of dit volstaat op basis van reciprociteit.  

DANK U VOOR UW STEUN!

Bedrag

STEUN ONS