Bijeenkomsten

Pioniers van de nieuwe wereld!

De bijeenkomsten van The Sacred Society zijn bedoeld voor de Pioniers van de nieuwe wereld. Een Pionier is in onze ogen iemand
met een eigen boodschap. De wijze waarop je dat doet maakt niet uit. Ieder mens is in onze ogen gelijk. Het allerbelangrijkste is dat je bij wil dragen aan een betere leefwereld. 

Wij zien een nieuwe wereld voor ons. Een wereld met bezielde mensen die met de ethiek, op basis van gelijkwaardigheid en als onderdeel van de natuur, met elkaar samenleven.

Tijdens de bijeenkomsten komen we samen om inspiratie op te doen en een energetisch kracht- en draagveld te creëren passend bij het nieuwe tijdperk. Het is ook een moment waarbij innovatieve ideeën met gelijkgestemden gedeeld kunnen worden.

Voel jij dat je bij wil dragen aan de doelstelling van The Sacred Society en herken jij jezelf in een Pionier?

Meld je vooraf aan via onderstaand formulier en vul jouw motivatie in.

Na toelating ontvang je aansluitend per mail een persoonlijke uitnodiging om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten.

De bijeenkomsten vinden plaats op een mooie locatie in het bos in Leersum op de laatste donderdag van de maand van 14.00 – 17.00 uur. Met uitzondering van de maand mei. Deze zal zijn op 19 mei a.s. 

Vrijwillige bijdrage:

Om deel te nemen betaal je een basisbedrag. Wij betalen hiervan de huur en de onkosten. Het eventuele overige deel is op basis van donatie.

SCHRIJF JE IN

Vul dit formulier in om te registreren. U ontvangt de details van de bijeenkomst via e-mail.

11 + 7 =

STEUN ONS