Healing Event

Onze Healing events vinden plaats in groepsverband met maximaal 30 personen. Deze zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk en worden in Vierhouten (Veluwe) gegeven.

We eren tijdens een Healing event op eigen- en unieke wijze het leven en vragen alle deelnemers zich liefdevol en open op te stellen zodat de energie waarmee wij werken vrij kan stromen. Het samenzijn in groepsverband werkt energetisch versterkend.

Tijdens een Healing event creëren we met behulp van specifieke tonen, geleide meditatie, rituelen en het aanroepen van spirituele helpers een energetisch krachtveld. Je draagt geen schoenen en bent zoveel als mogelijk in witte en/of lichtkleurige comfortabel zittende kleding gekleed. Deze kleding dien je zelf mee te nemen en/of vooraf aan te trekken. Er is, indien nodig, ruimte op locatie om je om te kleden.

Voor dit event vragen wij een basisbedrag dat ten gunste komt aan onze Stichting. Het overige deel is middels een vrijwillige bijdrage op basis van wederkerigheid. Dit kun je voor- of achteraf, na het event, doen. Via deze link tref je meer informatie aan over de wijze van doneren.

 

KOOP JE TICKET

Healing event

STEUN ONS