Stichting The Sacred Society is vol enthousiasme bezig om een nieuwe vorm van onderwijs op te zetten in regio Haarlem. Wij zijn hierover in gesprek met een Learning Community in Bergen, geschikt voor kinderen van 4-12 jaar oud. De visie van deze school sluit goed aan op onze visie. Op dit moment zijn wij onze plannen aan het uitwerken en op zoek naar een passende locatie in regio Haarlem. Bij voorkeur is dit een stuk grond aan de rand van de prachtige kennemerduinen.

Learning Society

Het is onze wens om een Learning Society op te zetten. Ieder kind krijgt op deze plek de mogelijkheid om spelenderwijs te leren van de wijze waarop een bezielde maatschappij functioneert. Wij geven kinderen de ruimte om vanuit vrijheid, persoonlijke aandacht, harmonie en liefde zijn eigen unieke levenspad en talenten te laten ontvouwen. De Learning Society is een levendige plek waar we samenwerken met de Natuur die is opgebouwd uit de vier elementen water, vuur, lucht en aarde. Dit doen we onder andere via Permacultuur. Ook zijn er ondernemers aan het werk vanuit hun ambacht of kunstenaars met een atelier waar kinderen op eigen initiatief contact mee kunnen maken om van en met elkaar te leren.

Kinderen zijn de wortels van de nieuwe bezielde maatschappij – The Sacred Society.

Voel jij de roep om een onderdeel van dit project te zijn? 

Dit kan financiële ondersteuning zijn maar ook ouders, ondernemers of docenten die support willen geven, zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen. 

Alle hulp is welkom.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij werken graag samen met anderen vanuit het gemeenschappelijke doel –  met elkaar geven we een nieuwe liefdevolle wereld en maatschappij vorm.

The Sacred Society