Bijeenkomsten

Om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten vul je vooraf onderstaand formulier in. Graag met jouw motivatie. Na toelating ontvang je aansluitend per mail een persoonlijke uitnodiging om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten.

We komen bij elkaar met als doel het Goddelijke in de mens te doen ontwaken zodat er zich een nieuwe vorm van (samen)leven kan vormen.

Voel je de innerlijke roep om een beweging te vormen voor een betere leefwereld? Vanuit the Sacred Society is ons doel om de poorten open te zetten naar het nieuwe tijdperk. Dit doen we o.a. door samen een coherent lichtveld te creëren en onszelf en elkaar te verrijken met inzichten, heling en rituelen. In elke bijeenkomst vormen we een creatieplek voor een nieuwe vorm van samenleven (zie ook projecten).

De bijeenkomsten vinden plaats in Vierhouten op de laatste donderdag van de maand van 14.30 – 18.00 uur. Met uitzondering van december wanneer dit de laatste donderdag voor kerst is.

Vrijwillige bijdrage:

Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage. Wij betalen hiervan de huur en de onkosten. Uw donatie is mogelijk via de pagina donaties

SCHRIJF JE IN

Vul dit formulier in om te registreren. U ontvangt de details van de bijeenkomst via e-mail.

2 + 9 =

STEUN ONS