Healing Event Online

Onze Healing events vinden in groepsverband online via Zoom plaats.

Tijdens een Healing event creëren we met behulp van specifieke tonen, geleide meditatie, rituelen en het aanroepen van spirituele helpers een energetisch krachtveld.

We eren tijdens een Healing event op eigen- en unieke wijze het leven en vragen alle deelnemers zich liefdevol en open op te stellen zodat de energie waarmee wij werken vrij kan stromen. Het samenzijn in groepsverband werkt ondanks de afstand van elkaar energetisch versterkend.

Tijdens een Healing event online zit je in jouw eigen omgeving op een stoel of lig je op de grond. Jouw eigen webcam en audio zijn uitgeschakeld. Je kunt via de chat, indien er ruimte is, een vraag stellen of een opmerking plaatsen.

Voor dit online event vragen wij een basisbedrag á 11 euro dat volledig ten gunste is aan onze Stichting. Het overige deel is op basis van wederkerigheid middels een vrijwillige bijdrage. Dit kun je voor- of achteraf, na het event, doen. Via deze link tref je meer informatie aan over de wijze van doneren.

Koop hier je ticket voor dit event. Na aanmelding en betaling ontvang je direct automatisch een e-mail ter bevestiging en link om online deel te nemen, in je inbox. Controleer, indien nodig, je spam-box.

KOOP JE TICKET

Healing event online

STEUN ONS