Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst

november 25 @ 2:30 pm - 6:00 pm

Om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten vul je vooraf registratieformulier in. Graag met jouw motivatie. Na toelating ontvang je aansluitend per mail een persoonlijke uitnodiging om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomsten. De link naar dit formulier tref je onderaan deze pagina aan.

We komen bij elkaar met als doel het Goddelijke in de mens te doen ontwaken zodat er zich een nieuwe vorm van (samen)leven kan vormen.

Voel je de innerlijke roep om een beweging te vormen voor een betere leefwereld? Vanuit the Sacred Society is ons doel om de poorten open te zetten naar het nieuwe tijdperk. Dit doen we o.a. door samen een coherent lichtveld te creëren en onszelf en elkaar te verrijken met inzichten, heling en rituelen. In elke bijeenkomst vormen we een creatieplek voor een nieuwe vorm van samenleven (zie ook projecten).

De bijeenkomsten vinden plaats in Vierhouten op de laatste donderdag van de maand
van 14.30 – 18.00 uur. Met uitzondering van december wanneer dit de laatste donderdag voor kerst is.

Vrijwillige bijdrage:

Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage. Wij betalen hiervan de huur en de onkosten. Omdat het openen van een bankrekening nog in proces is, verzoeken we om jouw eventuele bijdrage contant in de donatie-pot te doen die we op locatie zullen plaatsen.

Aanmelding is mogelijk via deze link.

 

Gegevens

Datum:
november 25
Tijd:
2:30 pm - 6:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting The Sacred Society
E-mail:
contact@thesacredsociety.nl

Locatie

Centrum de Ruimte
Elspeterweg 177
Vierhouten, 8076 PB Nederland
+ Google Maps